Коалицията ПП-ДБ няма да подкрепи първия мандат и няма да има

...
Коалицията ПП-ДБ няма да подкрепи първия мандат и няма да има
Коментари Харесай

ПП-ДБ обяви проектосъстав на кабинет и управленска програма за 18 месеца

Коалицията ПП-ДБ няма да подкрепи първия мандат и няма да има взаимен състав във втория мандат за сформиране на държавно управление. Това разгласи на конференция съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, на която публично беше показан проектосъставът за кабинет на обединението. Списъкът не се разграничава от този, който популяризира малко по-рано през днешния ден авансово bTV. Наред с имената на министрите от управлението на обединението показаха и управническа стратегия с пет съществени целта. 

" Осъзнаваме какъв брой е комплицирана политическата обстановка. Затова нито аз, нито Христо Иванов, нито ген. Атанас Атанасов, нито Владислав Панев сме част от предлагането на този Министерски съвет. Ние сме подготвени да не оглавяваме огромна част от парламентарните комисии, с цел да може парламентът да има доста корав и явен надзор върху такова държавно управление на малцинството. Ние не желаеме да се занимаваме нито с политически игри, нито с нещо друго. Искаме цялостна бистрота, да покажем отговорно отношение по какъв начин можем да решим проблемите на хората ", сподели Кирил Петков. Той разгласи номинацията на Николай Денков за министър председател и изброи още няколко имена на министри в поддръжка на думите си, че е търсена експертността при избора на претендентите за министри.

" Приемам тази номинация с ясното схващане какъв брой е тежка задачата, с която би трябвало да се нагърби едно държавно управление в обстановка на тежко политическо опълчване, насъбрани проблеми, промени, които са тежки и би трябвало да се придвижат напред, в случай че желаеме България да се развива и хората да усетят по техния персонален живот, че политиците в действителност се грижат за тях. В подготовката на екипа на това допустимо държавно управление имаше една съществена задача - това да са хора, които могат да изпълнят управническата стратегия. След признатата и одобрена законодателна стратегия да се приготви управническа стратегия, която е реалистична и да търси поддръжка от всички политически сили и да намерим хората, които биха могли да я изпълнят в границите на един Министерски съвет с поддръжката на Народното събрание ", съобщи номинираният за министър председател от ПП-ДБ акад. Николай Денков. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР